ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Προθέρμανση» στο Νησί

Εικόνα του άρθρου «Προθέρμανση» στο Νησί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2016, 18:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Mε δύο μικρούς αγώνες δρόμου με τίτλο «Στους δρόμους του Νησιού», ανοίγει και φέτος τον κύκλο των εκδηλώσεων του Γύρου της Λίμνης ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών». Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, δρομείς και λάτρεις του τρεξίματος μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στους αγώνες δρόμου των 3.600 μ. και των 1.600 μ. στο Νησί.

Στον αγώνα των 3,6 χλμ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι γεννημένοι από το 2001 και μεγαλύτεροι, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Σαράι (θέση πλατφόρμα) και θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι στην παραλίμνια διαδρομή του νησιού, με σημείο τερματισμού το Μουσείο του Αλή Πασά.

Στις 7 το απόγευμα, από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσει και ο αγώνας του 1,6 χλμ., στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μαθητές από το 2002 έως και το 2007, ενώ μικρότεροι μαθητές μπορούν να μετέχουν με την συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα. Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή «Στους Δρόμους του Νησιού» είναι μεγάλο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, και καλό θα είναι όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους στο Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4 καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Όσοι πάλι δεν τρέξουν, μπορούν να παραβρεθούν στο Νησί όπου θα γίνουν αρκετές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Ioannina Rock Island. Θα υπάρχουν μουσικοί του δρόμου από το Ioannina School of Music ενώ θα γίνουν συναυλίες των Solid Buzz, The R.A.G. και Blues People στη θέση Σαράι, των Beer for Breakfast, του Γιώργου Γάκη με τους Troublemakers και του σχήματος Ηχοβάτες με παραδοσιακά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια στην Πλατεία Αλιέων, στο πλαίσιο του Ioannina Rock Island. Και άλλα πολλά...

Στις 19.30 είναι προγραμματισμένη και η τελετή έναρξης του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Η τιμή του εισιτηρίου στα καραβάκια θα είναι στο 1 ευρώ με επιστροφή, μετά από απόφαση του Σωματείου Λεμβούχων Νήσου που στηρίζει τη διοργάνωση.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back