ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Pricefox: Σύγκριση τιμών για τα τριήμερα και τα «ακριβά Γιάννενα».

Εικόνα του άρθρου Pricefox: Σύγκριση τιμών για τα τριήμερα και τα «ακριβά Γιάννενα».
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2024, 18:31
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ιστότοπος στατιστικών συγκρίσεων και ερευνών αγοράς Pricefox κατατάσσει τις πιο «συμφέρουσες εκδρομές» για τα δύο τριήμερα του Μαρτίου, την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι τιμές έχουν υπολογιστεί στις 29/02, «βάσει των τιμών δημοφιλούς πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων και του vriskoapostasi.gr».

Τα Γιάννενα δεν είναι σε καμία πεντάδα «πιο συμφερουσών εκδρομών».

Αυτές, για την Αθήνα ξεκινούν από 133 ευρώ για τις Απόκριες και 160 ευρώ για τη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται στην πεντάδα τα Γιάννενα, με συνολικό κόστος 226 ευρώ το άτομο.

Για την 25η Μαρτίου, για τους προορισμούς από Αθήνα, οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινάνε από τα 121 ευρώ, ενώ και πάλι τα Γιάννενα είναι μέσα στις πέντε πιο συμφέρουσες προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη, με κόστος 206 ευρώ το άτομο. Οι τιμές για τη Θεσσαλονίκη, ξεκινούν από τα 149 ευρώ.

Τα Γιάννενα αναμένεται να είναι «φουλ» και στα δύο τριήμερα και κυρίως τις Απόκριες, καθότι διαθέτουν και το όνομα του ειδικού προορισμού λόγω των εθίμων των ημερών.

Η μη εμφάνισή τους στις πιο συμφέρουσες εκδρομές από Αθήνα, εξηγείται σε σημαντικό βαθμό από το πανάκριβο κόστος του ταξιδιού, που ξεπερνάει τα 180 ευρώ πλέον, σε καύσιμα και διόδια.

Από την άλλη, τα Γιάννενα εμφανίζονται ως γενικά ακριβότερος από άλλους, προορισμός και στις έρευνες του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ, έχοντας ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες επιδόσεις ικανοποίησης πελατών σε όλη τη χώρα.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back