Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 28-07-2022, 11:45
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα και σπεύδει να ζητήσει διερεύνηση της υπόθεσης απόπειρας παρακολούθησης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Πηγές της ΝΔ ενημέρωσαν (άτυπα…) ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τόνισε την ανάγκη «να διαλευκανθεί απόλυτα και γρήγορα η υπόθεση με την μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη».

Σύμφωνα με την ίδια, άτυπη ενημέρωση, ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το ταχύτερο δυνατό, ακόμη και αύριο.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση αρχικά είχε προσπαθήσει να διαψεύσει ή και υποβαθμίσει τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ότι ήταν στόχος παρακολούθησης με το λογισμικό Predator και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είχε πουληθεί σε κρατικούς φορείς στην Ελλάδα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο, η αναφορά της Google ωστόσο (ακόμα και στην επαναδιατύπωσή της) αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα…

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso