ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πότε θα γίνουν τα «εγκαίνια»;

Εικόνα του άρθρου Πότε θα γίνουν τα «εγκαίνια»;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/01/2017, 00:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μήπως ανυπομονείτε να χρησιμοποιήσετε τους νέους, υπογειοποιημένους κάδους απορριμμάτων; Θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή. Και συγκεκριμένα, μέχρι να έρθουν… οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΙ.

Ο δήμος Ιωαννιτών θα προχωρήσει σε μια εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών με φυλλάδια και σποτάκια με οδηγίες χρήσης των νέων κάδων. Τα φυλλάδια θα καταφτάσουν στην πόρτα του καθενός από μας μαζί με τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΥΑΙ, σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Δημήτρη Κατηρτσίδη στον «Τύπο Ιωαννίνων».

Από τα εννέα υπόγεια συστήματα συμπίεσης απορριμμάτων (οικιακών και ανακυκλώσιμων), έχουν τοποθετηθεί τα οκτώ.  Το ένατο υπόγειο σύστημα περιμένει ακόμα το πράσινο φως από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων για τον ακριβή τόπο εγκατάστασής του. Ο σχεδιασμός του Δήμου προβλέπει την εγκατάσταση του συστήματος αυτού στην περιοχή του Κάστρου, το οποίο είναι από τα πιο τουριστικά σημεία της πόλης.

Το έργο των εννιά βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων έχει κοστίσει στον Δήμο περίπου 600.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά προήλθαν από ιδίους πόρους του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back