ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πολίτες για την Ανατροπή» με κριτική για τα γήπεδα

Εικόνα του άρθρου «Πολίτες για την Ανατροπή» με κριτική για τα γήπεδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2019, 17:36
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παράταξη «Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή» χαιρετίζουν μεν την πρωθυπουργική εξαγγελία για το νέο… νέο κλειστό των Ιωαννίνων (μια υπόθεση που έρχεται από παλιά) και επ’ ευκαιρία, ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή, αλλά και στον υποψήφιο δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ.  

«Για να μπαίνουν όμως τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα πρέπει να δούμε και τι έκανε επιτέλους για τις αθλητικές υποδομές σε αυτή την πόλη η παρούσα δημοτική αρχή και παράταξη 9 χρόνια τώρα. Τι έκανε το 2010-2014 όταν Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης ήταν ο σημερινός υποψήφιος δήμαρχος κ. Ελισάφ αλλά και τι έκανε στην τελευταία της θητεία πέντε χρόνια τώρα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνει για παράδειγμα ότι συνάντησε «τριτοκοσμικές εικόνες» στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικάς, «χώρος που παραμένει βιώσιμος απλά από την αγάπη και την προσπάθεια του ΔΣ και των κατοίκων» και ότι «η δημοτική αρχή εδώ και 9 χρόνια στον αθλητισμό κρίνεται μετεξεταστέα. Η πόλη αν δεν διέθετε ΕΑΚ, θα κατατάσσονταν  στους τελευταίους Δήμους της χώρας. Κάτι που φυσικά δεν μετράει το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, γιατί ποσώς το ενδιαφέρει».

Επίσης, καταλογίζει στον Δήμο «μηδενική ένταξη» αθλητικών έργων στον «Φιλόδημο» και την «αδυναμία λειτουργίας του Νέου Κλειστού της Περιφέρειας από τις υπηρεσίες του Δήμου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back