ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποιοι πάνε στο Αγρίνιο

Εικόνα του άρθρου Ποιοι πάνε στο Αγρίνιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2018, 20:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό έκλεισε η προπόνηση του ΠΑΣ σήμερα Παρασκευή. Ο Γιάννης Πετράκης θα πάρει μαζί του, τους εξής:

Βελλίδη, Περιστερίδη, Μιχαήλ, Μπέριο, Λίλα, Τσικάρσκι, Νικολιά, Μπουκουβάλα, Γαρουφαλιά, Τζημόπουλο, Χέλκβιστ, Βιδάλ, Χαλκιαδάκη, Μανθάτη, Αποστολόπουλο, Κόντε, Γιάκο, Σκόνδρα.

Για σήμερα η ομάδα έκανε ασκήσεις προετοιμασίας και ενδυνάμωσης για αρχή και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Επίσης, ο ΠΑΣ ενημερώνει ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών, μεμονωμένα και οργανωμένα. Αφήνει αιχμές κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ότι αγνόησε την έγγραφη συμφωνία του πρώτου γύρου, όταν ο ΠΑΣ έδωσε εισιτήρια στον Παναιτωλικό, με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν και οι δικοί του οπαδοί εισιτήρια στον δεύτερο γύρο. Βέβαια, τότε δεν είχαν μεσολαβήσει τα γεγονότα, για τα οποία πάντως οι οπαδοί δεν είχαν ιδιαίτερη ανάμειξη, που οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος και τον επαπειλούμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back