Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 28-03-2023, 19:22
ΕΛΛΑΔΑ

Η σύσκεψη των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ ήταν γεμάτη γεγονότα, από τραγικά μέχρι σπαρταριστά, αλλά και υβριστικά.

Ένα από αυτά ήταν μια ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα ΜΜΕ στην Ελλάδα, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τους δημοσιογράφους.

Η Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει «μη ανεκτή και άκρως προσβλητική τη συμπεριφορά του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι σε δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα».

Σημειώνει επίσης ότι «ο κύριος Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο, που καταδικάζεται από όλους».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα