δεη πισω tc1
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββίδης

Εικόνα του άρθρου Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββίδης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2020, 16:18
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιώργος Σαββίδης, δημοσιογράφος με μεγάλη σταδιοδρομία στη Θεσσαλονίκη και συνεργασίες με μέσα όλης της χώρας, πέθανε χτες, Κυριακή βράδυ.

Ο Σαββίδης είχε διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις ενάντια στο εν μια νυκτί κλείσιμο της ΕΡΤ.

Στο μήνυμά της η ΕΣΗΕΠΗΝ αποχαιρετά τον Σαββίδη και σημειώνει: «Η απώλεια του Γιώργου Σαββίδη, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο συνδικαλιστικό χώρο των δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Σαββίδης, πάλεψε μαχητικά από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε για τα δικαιώματα του κλάδου και  θα παραμείνει πάντα ζωντανός στις μνήμες μας».

Η δε ΠΟΕΣΥ, τονίζει: «Ο Γ. Σαββίδης, μία πληθωρική προσωπικότητα, σφράγισε την πορεία της ΠΟΕΣΥ από την ίδρυσή της μέχρι τα τελευταία χρόνια. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΠΟΕΣΥ και την υπηρέτησε με σθένος, πίστη, μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα, επί πολλά χρόνια, ως πρόεδρος και γενικός γραμματέας

Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του σε όλους τους αγώνες που κυριάρχησαν στον δημοσιογραφικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια, όπως το άνοιγμα της ΕΡΤ και το αγγελιόσημο.

Πάντα αγαπητός, πάντα αποδεκτός, όχι μόνο από τα μέλη των Διοικήσεων της ΠΟΕΣΥ αλλά και των Ενώσεων μελών της και απ’ όλους τους συναδέλφους του στις εφημερίδες που εργάστηκε επί σειρά ετών, από νεαρός συντάκτης ως διευθυντικό στέλεχος».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3