Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πίτα… δημοτικής αρχής

Εικόνα του άρθρου Πίτα… δημοτικής αρχής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2020, 13:41
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την πίτα της έκοψε η παράταξη του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ «Γιάννενα Νέα Εποχή», παρουσία πολλών μελών, φίλων, αλλά και στελεχών των άλλων παρατάξεων με τις οποίες συνεργάζεται, στη δημοτική αρχή.

Ο κ. Ελισάφ τόνισε μεταξύ άλλων ότι το διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής και μέχρι σήμερα ήταν «ιδιαίτερα δύσκολο».

Είπε ότι η δημοτική αρχή «μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, έπρεπε να κλείσει μεγάλα θέματα, όπως ήταν τα ανταποδοτικά τέλη, το πρόγραμμα έργων και ο προϋπολογισμός, ενώ παράλληλα έπρεπε να κατατεθούν μελέτες για έργα στο ΕΣΠΑ που είχαν συγκεκριμένες ημερομηνίες».

Υποσχέθηκε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα σημάνει την αλλαγή της πόλης.

«Είπαμε ότι θέλουμε ένα δήμο σύγχρονο, φιλικό στον πολίτη. Το παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει κάποια ορατή αλλαγή στην καθημερινότητα, «όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί πρέπει να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις, να υπερβούμε νοοτροπίες ετών, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας».

Προετοίμασε για ανακοινώσεις για το Γιαννιώτικο Σαλόνι και δημοπρατήσεις έργων.

Επίσης, χαρακτήρισε «υποδειγματική» τη συνεργασία με τις παρατάξεις του Νίκου Γκόντα και του Άρη Μπαρτζώκα όπως και με τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Αϊβατίδη και Αριστείδη Παππά, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια «για τον καθημερινό και κοινό αγώνα.

Ο κ. Γκόντας είπε μεταξύ άλλων ότι «η συνεργασία τελικά ήταν πολύ εύκολη κι αυτό γιατί πρυτάνευσε ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από το καλό της πόλης και το συμφέρον των συμπολιτών» και ο κ. Μπαρτζώκας ότι «η συνεργασία είναι η συνένωση δυνάμεων για να λυθούν προβλήματα του Δήμου».

Τέλος, οι κ.κ. Αϊβατίδης και Παππάς τόνισαν ότι «συστρατεύτηκαν με τη νέα δημοτική αρχή πιστεύοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν ώστε τα Γιάννενα να αλλάξουν σελίδα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back