ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιστοί στην… παράδοση

Εικόνα του άρθρου Πιστοί στην… παράδοση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2017, 00:57
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ο ΠΑΣ στη Λάρισα, κρατώντας την παράδοση που το θέλει αήττητο τα τελευταία χρόνια σε επίσημα παιχνίδια εκεί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 5ο μόλις λεπτό, με το Ναζλίδη, όταν ο διαιτητής Ζαχαριάδης σφύριξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μπέριου. Ο ΠΑΣ ήταν μόνιμα πιο πίσω από την ΑΕΛ και μόνο στο 26’ βγήκε σοβαρά μπροστά με τον Γιάκο να απειλεί. Με την εικόνα της υπεροχής των «βυσσινί» τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αλλά ο ΠΑΣ είχε διαφορετικό σχέδιο για το δεύτερο μέρος. Μπήκε πιο δυνατά και στο 55’ ο μόνιμος «ένοχος» Κόντε ισοφάρισε. Στο 84’, ο ίδιος έχασε την ευκαιρία να δώσει τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ, όταν δεν μπόρεσε να κάνει το 2-1 από την πάσα του πολύ καλού Μανθάτη.  

Τα γκολ : 5’ Ναζλίδης (πεν.) 55’ Κόντε

Οι συνθέσεις των ομάδων:
 Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82' Μασούρας), Ντέλετιτς (73' Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.
 ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σολτάνι (80' Μπέτρα), Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (90+1 Σκόνδρας), Πέδρο Κόντε, Μαυροπάνος, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (51' Τζημόπουλος), Μπέριος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back