Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πικ νικ με μουσικές και σινεμά στο αρχαίο στάδιο Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Πικ νικ με μουσικές και σινεμά στο αρχαίο στάδιο Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2022, 23:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία από τις δράσεις που έχει φέτος το 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης, είναι ένα πικ νικ που φέρει την επίσημη ονομασία ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival Dodoni και το οποίο θα γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου, στις 21:00 (σ.σ. το τοπίο βέβαια κάθε άλλο παρά urban-αστικό είναι στη Δωδώνη).

H δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, όπως αναφέρεται λιτά σε σχετική ανακοίνωση, η οποία εννοεί το ομώνυμο φεστιβάλ που διοργανώνεται εδώ και μια δεκαετία στη Ρωμαϊκή Αγορά, στη Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ Δωδώνης καλεί τους «συμμετέχοντες να βιώσουν το Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης με έναν πρωτοποριακό και εναλλακτικό τρόπο».

Το πικ νικ θα συνοδεύεται από συναυλίες ανερχόμενων καλλιτεχνών και νεανικών μουσικών σχημάτων, καθώς και προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους στο υπαίθριο θερινό σινεμά που θα διαμορφωθεί. Προς το παρόν, η διοργάνωση δεν αναφέρει ποιοι καλλιτέχνες ή ποια μουσικά σχήματα θα εμφανιστούν.

«Πάρτε μαζί σας μαξιλαράκια, στρωματάκια, σεντόνια, ψάθες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε άνετα και ετοιμαστείτε για δύο μοναδικές βραδιές» παροτρύνει η διοργάνωση.

Το Φεστιβάλ Δωδώνης διοργανώνει ο Δήμος Δωδώνης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.


* Photo credit: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Φαντάζομαι ότι απερχόμενοι θα πάρουν μαζί τους τα ... μαξιλαράκια, ψάθες , σεντόνια και ο,τι άλλο.,..., δηλαδή χαρτιά, πλαστικά , υπολείμματα φαγητού καθότι για πικ νικ πρόκειται!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back