Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 30-05-2023, 14:35
ΕΛΛΑΔΑ

Μια εντελώς απίθανη και ταυτόχρονα, προκλητική για τη νοημοσύνη των πολιτών δικαιολογία, έφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, για τη δυσλειτουργία της «τράπεζας θεμάτων».

Είπε δηλαδή ότι «δεν είναι η ΝΔ κυβέρνηση» και αν ήταν, θα μπορούσε να το είχε αποτρέψει». Μάλιστα, έριξε την ευθύνη στην… απλή αναλογική, κάνοντας μια εντελώς απίθανη συνεπαγωγή…

Ο κ. Σκέρτσος, γνωστός για τις στρεψόδικες, ανακριβείς και συχνά προκλητικές του τοποθετήσεις, ενδεχομένως να ξεχνάει ότι η τράπεζα θεμάτων είναι μια «καινοτομία» που δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ, αγνοώντας τις πολλές αιχμές για τον αντιπαιδαγωγικό της ρόλο.

Επίσης, επιτηδευμένα αγνοεί ο κ. Σκέρτσος ότι η ΝΔ ήταν κυβέρνηση μέχρι πριν από ακριβώς 8 ημέρες και μάλλον δεν μπορεί να ρίχνει την ευθύνη δυσλειτουργίας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση (γιατί αυτό κάνει, επί της ουσίας).

Τέλος, ένα σύστημα τέτοιου μεγέθους, θα πρέπει να δοκιμαστεί πριν λειτουργήσει. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πέτυχε και τίποτα τρομερές επιδόσεις σε αυτό τον τομέα, έτσι και αλλιώς…

Pindos 60 xronia
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
PLayschool πισω