ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιμένοντας τους φοιτητές

Εικόνα του άρθρου Περιμένοντας τους φοιτητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2016, 01:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε όλα τα επίπεδα (εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό), σε αντίθεση με τις δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα είναι κλειστές για δεύτερη και τελευταία μέρα.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης υπενθύμισε, μετά τη χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας Ιωαννίνων, ότι οι εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης δεν είναι παλιές. Το ίδιο ισχύει και για τις φοιτητικές εστίες (με εξαίρεση τη φοιτητική εστία στη Δομπόλη, η οποία βρίσκεται στην αρμοδιότητα του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας). Παρόλα αυτά, έλεγχοι στα κτίρια έγιναν σήμερα και θα συνεχιστούν και αύριο.

Οι υπενθυμίσεις αυτές του κ. Καψάλη δεν είναι τυχαίες. Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων «επλήγη» ιδιαίτερα με τον σεισμό, υπό την έννοια ότι εκατοντάδες φοιτητές έφυγαν την Κυριακή και επέστρεψαν στον τόπο καταγωγή τους. «Οι φοιτητές μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν για να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο» υπογράμμισε ο πρύτανης.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back