ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιμένοντας εμβόλια, ήρθε ο υφυπουργός

Εικόνα του άρθρου Περιμένοντας εμβόλια, ήρθε ο υφυπουργός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/12/2020, 19:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ήρθε ξανά στα Γιάννενα, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την έναρξη των εμβολιασμών.

Στα Γιάννενα οι χώροι αποθήκευσης και συντήρησης των εμβολίων είναι στη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Ηπείρου, κάτι αναμενόμενο και καθόλου μυστικό. Σε γενικές γραμμές, η υπερβολική προβολή των ετοιμασιών και των συνθηκών παραλαβής, από χτες το βράδυ που έφτασαν 9.750 εμβόλια στη χώρα, έχει δημιουργήσει μια αίσθηση… παγκινητοποίησης. Ωστόσο, αφενός τα περί «μυστικότητας» διαψεύδονται στην πράξη, αφετέρου, ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξεκαθάρισε αν ήρθαν στα Γιάννενα κάποια, από τη μικρή παρτίδα που παρέλαβε η χώρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς, παρόντος του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και στελεχών της Περιφέρειας, του στρατού και στην ΕΛΑΣ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι την προσεχή Τρίτη «θα γίνει προσομοίωση».

Σημειωτέον ότι πριν από δύο μέρες, ήρθε στα Γιάννενα για μια ανάλογη προσομοίωση ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στις 29 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμών υγειονομικών στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back