ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου: Ανεξαρτητοποίηση του Δημ. Γκαμπρέλα

Εικόνα του άρθρου Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου: Ανεξαρτητοποίηση του Δημ. Γκαμπρέλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2023, 19:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δημήτρης Γκαμπρέλας, περιφερειακός σύμβουλος από τη Θεσπρωτία, εκλεγμένος με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπύρου Ριζόπουλου, και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ανεξαρτητοποιήθηκε.

Και η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» έρχεται να αφήσει τις αιχμές της, αναφέροντας καταρχάς ότι τα της ανεξαρτητοποίησης έγιναν γνωστά, σε θεσμικό επίπεδο, από την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι από τον ίδιο τον κ. Γκαμπρέλα.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη σημειώνει ότι σε συνεδρίασή της που είχε γίνει στο παρελθόν, όταν τέθηκε το θέμα της ανανέωσης των θητειών των εκλεγμένων συμβούλων τόσο στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και στις επιτροπές, υπήρξε μια ξεκάθαρη πολιτική και ηθική συμφωνία.

«Ο Σπύρος Ριζόπουλος σε αυτή καθιστούσε σαφές στους εκλεγμένους ότι είναι ελεύθεροι τον Οκτώβριο του 2023, εφόσον δεν επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι με του Ορίζοντες Ηπείρου, να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από το να είναι εκ νέου υποψήφιοι με άλλη παράταξη που θα διεκδικεί την Περιφέρεια Ηπείρου» υπενθυμίζεται με νόημα.

Η παράταξη καταλήγει ως εξής: «Στην πολιτική κρινόμαστε από τη διαδρομή μας και τον αξιακό μας κώδικα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back