ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Συν επτά εντεταλμένοι σύμβουλοι

Εικόνα του άρθρου Περιφέρεια Ηπείρου: Συν επτά εντεταλμένοι σύμβουλοι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2024, 13:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εκτός από τους 15 αντιπεριφερειάρχες, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης όρισε και επτά εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Με άλλα λόγια, ο κ. Καχριμάνης έδωσε αξιώματα (έμμισθα και άμισθα) σε 22 περιφερειακούς συμβούλους. Και όχι μόνο. Η παράταξή του έχει εκλέξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο 27 συμβούλους, από τους οποίους η Σταυρούλα Μπραΐμη είναι πρόεδρος του Συμβουλίου και η Αγνή Νάκου ορίστηκε αναπληρώτρια περιφερειάρχη. Ελάχιστοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έμειναν δηλαδή χωρίς αξίωμα.

Κι όλα αυτά σε μια περιφερειακή αρχή, στην οποία ο κ. Καχριμάνης με πολύ μεγάλη δυσκολία επιτρέπει στα στελέχη του να έχουν ουσιαστικό ρόλο.

Οι επτά εντεταλμένοι σύμβουλοι είναι:

Γκογκάκη Μαργαρίτα, με αρμοδιότητες για θέματα κοινωνικής πρόνοιας και συνοχής

Γκαμπρέλας Δημήτριος, με αρμοδιότητες για θέματα που αφορούν την ιστορική περιοχή του Σουλίου και την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων στην ίδια περιοχή

Κατέρης Ιωάννης, με αρμοδιότητες τα θέματα ανάπτυξης προστατευόμενης περιοχής Αμβρακικού

Τσοβίλης Ευάγγελος, με αρμοδιότητες τα θέματα που αφορούν την τουριστική παράκτια περιοχή της Περιφέρειας Ηπείρου και την ανάπτυξή της.

Παπαρούσης Χριστόδουλος (Άκης), με αρμοδιότητες για θέματα καινοτομίας και εξωστρέφειας

Σπύρου Νικόλαος, με αρμοδιότητες για θέματα λειτουργίας και εκσυγχρονισμού Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων

Μητροκώστα Παναγιώτα, με αρμοδιότητες για θέματα παραμεθορίων περιοχών και συνεργασίας με κρατικούς φορείς και σώματα ασφαλείας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back