ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περίβλεπτος και Καστρίτσα: συμβάσεις για δύο έργα

Εικόνα του άρθρου Περίβλεπτος και Καστρίτσα: συμβάσεις για δύο έργα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2023, 17:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις συμβάσεις για την υλοποίηση δύο νέων έργων υπέγραψε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, το πρώτο έργο αφορά τη βελτίωση και τη συντήρηση υποδομών και κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Περιβλέπτου με προϋπολογισμό 170.0000 ευρώ.

Επικεντρώνεται στη διαμόρφωση οικοπέδου όπου βρίσκεται το κτίριο το οποίο λειτουργούσε ως Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπονται εργασίες στερέωσης, επισκευής και συντήρησης του κτιρίου, όπως και αντικατάστασης της στέγης του.

Εσωτερικά θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης των χώρων και νέες εγκαταστάσεις δικτύων.

Επίσης προβλέπεται πλακόστρωση τμήματος του περιβάλλοντα χώρου με φυσικές χονδρόπλακες καθώς και επισκευή τμήματος της περίφραξης αυτού με κατασκευή τοιχίου από σκυρόδεμα.

Το δεύτερο έργο αφορά τη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδο ποδοσφαίρου) στην Κοινότητα Καστρίτσας. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 85.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του γηπέδου.

Η μελέτη προβλέπει:

-Ανακαίνιση των αποδυτηρίων

-Τμήμα του χώρου της αποθήκης προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση επιπλέον απαιτούμενου χώρου αποδυτηρίων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών, θα δημιουργηθεί χώρος WC και λουτρού στα αποδυτήρια των διαιτητών.

-Κατασκευή ψευδοροφής και αντικατάσταση των εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων.

-Στις στέγες των κτιρίων προβλέπονται υδρορροές για τη διοχέτευση των ομβρίων και τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα για τις ανάγκες των χρηστών.

-Για την για ψύξη/θέρμανση των χώρων θα τοποθετηθούν τρειςς κλιματιστικές μονάδες.

-Από την έξοδο των αποδυτηρίων μέχρι και την είσοδο στον αθλητικό χώρο, θα κατασκευαστεί περίφραξη μεταλλική ύψους 2,5μ από κοιλοδοκούς και πλέγμα, για προστασία παικτών και διαιτητών και την ασφαλή τους είσοδο και έξοδο από το γήπεδο

Επίσης προβλέπεται η αποπεράτωση εργασιών στους χώρους κάτω από τις κερκίδες όπως και η κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back