πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περί… καλής καρδιάς με διάφορους ομιλητές

Εικόνα του άρθρου Περί… καλής καρδιάς με διάφορους ομιλητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2019, 18:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο πλαίσιο του πανελλήνιου καρδιολογικού συνεδρίου (17 έως 19 Οκτωβρίου) στα Γιάννενα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία διοργανώνει εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. 

Για την εκδήλωση αυτή με τίτλο «Πρόληψη καρδιαγγειακού κινδύνου: Αγαπήστε την καρδιά σας», η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει «επιστρατεύσει» από επιστήμονες και διατροφολόγους μέχρι αθλητές, σεφ και ηθοποιούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ενώ  θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας είναι ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον γιαννιώτη καθηγητή Ιατρικής Στέφανο Φούσα. Τόσο ο νυν όσο και ο πρώην πρόεδρος θα βρίσκονται στο προεδρείο της εκδήλωσης.

Ομιλίες θα γίνουν από τον Γιάννη Γουδέβενο και τη Χριστίνα Χρυσοχόου («Εμπειρία από ασθενείς - η ιατρική άποψη»), από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου («Η αξία της μεσογειακής διατροφής»), από τον Γρηγόρη Ρίσβα («Πώς να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή για την καρδιά σας»), από την Έφη Άλπου («Άσκηση και υγιεινή ζωή: Πώς μπορούμε να τη βάλουμε στην καθημερινότητά μας»), από τον Αντώνη Τσαπατάκη («Η δύναμη της θέλησης») και από τον Πέτρο Σκαπινάκη («Η ψυχολογία του καπνιστή»).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3