ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περί αγροτικής ανάπτυξης ο λόγος

Εικόνα του άρθρου Περί αγροτικής ανάπτυξης ο λόγος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2021, 17:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή συναντήθηκε χτες το απόγευμα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Στη συνάντηση, στο γραφείο του δημάρχου, παρών ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Ο κ. Ελισάφ ανέφερε ότι με την υφυπουργό συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως η αγροτική οδοποιία μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και η τράπεζα γης για νέους αγρότες. Όπως είπε, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η δυνατότητα δημιουργίας ενός μελισσοκομικού πάρκου στους Λιγκιάδες.

Η κα Αραμπατζή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου, εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της κυβέρνησης προς την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη δράσεων που θα ενισχύσουν την οικονομία.

«Είχα τη χαρά και την ευκαιρία να έχω μια ολιγόλεπτη αλλά πολύ περιεκτική συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο και να διαπιστώσω πραγματικά ιδίοις όμμασι και το ενδιαφέρον και τις στρατηγικές προτεραιότητες που έχει ως Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του για τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος εδώ στην περιοχή σας είναι πολύ αναπτυγμένος» ανέφερε. Η υφυπουργός παρέπεμψε δε στο Ταμείο Ανάκαμψης για την «επανάκαμψη του πρωτογενούς και αγροτοδιατροφικού τομέα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back