ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΑΚΙ για το κολυμβητήριο: «Προσπαθούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων»

Εικόνα του άρθρου ΠΕΑΚΙ για το κολυμβητήριο: «Προσπαθούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2024, 14:04
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια απολογητική ανακοίνωση για την κατάσταση στο κολυμβητήριο, μετά την αποκόλληση ενός πάνελ από την οροφή χτες, εξέδωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Καταρχάς, το κολυμβητήριο είναι κλειστό και σήμερα, αλλά οι εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ έγιναν κανονικά στις διαδρομές 1 και 2.

Επίσης, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.

Για το πότε θα ανοίξει ξανά το κολυμβητήριο, η επιτροπή επιφυλάσσεται, λέγοντας ότι «μόλις υπάρξει η διαβεβαίωση πως δεν διατρέχουν κίνδυνο όσοι χρησιμοποιούν την μεγάλη πισίνα, αυτή θα λειτουργήσει και πάλι και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

Η επιτροπή ανακοινώνει ότι «σε συνεργασία με την ΓΓΑ, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση πολλών τμημάτων των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, μεταξύ των οποίων και το Κολυμβητήριο».

Ο πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Δαβής, ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σημειώνει ότι «αντιλαμβανόμαστε ως Επιτροπή Διοίκησης, την αγανάκτηση του κόσμου και των αθλητών, για τη ζημιά που προκλήθηκε».

Συμπληρώνει ότι «εδώ και αρκετό καιρό, καταβάλλονται προσπάθειες, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, για αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα».

Τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας και του Πανηπειρωτικού πάντως, είναι ορατά και η ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεγάλη, καθώς αυτή παρέχει τα μέσα για τη λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back