ΓΙΑΝΝΕΝΑ

To ΠΑΣΟΚ Ζίτσας έχει άλλη άποψη…

Εικόνα του άρθρου To ΠΑΣΟΚ Ζίτσας έχει άλλη άποψη…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2022, 18:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η διάδοχη κατάσταση στα αυτοδιοικητικά στον Δήμο Ζίτσας μετά την απόσυρση του πρώην πια επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» Βασίλη Γαρδίκο για να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, δεν είναι τόσο απλή.

Η παράταξη προχώρησε τη διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής με τη μόνη υποψηφιότητα που έχει κατατεθεί, να είναι αυτή του δικηγόρου Σπύρου Πάικα.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Δήμου Ζίτσας έχει όμως άλλη άποψη. Θεωρεί ότι η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία», η οποία στις εκλογές του 2019 είχε τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε τον κύκλο της αυτόν και ότι η όποια συνέχειά της «δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς τη γνώμη και τη διαβούλευση με την κοινωνία, με καταληκτικές ημερομηνίες και προθεσμίες (σ.σ. υποψηφιότητες για επικεφαλής) που δεν αφήνουν περιθώριο για ουσιαστικό διάλογο, διερεύνηση και κυρίως την πολιτική έκφραση της ολομέλειάς μας».

 «Οι μέχρι σήμερα διαδικασίες που επιλέχθηκαν από αρχές καλοκαιριού δεν δημιούργησαν κανένα πολιτικό κλίμα ενότητας και συσπείρωσης των μελών της παράταξης γιατί έγιναν χωρίς κοινωνική αναφορά και χωρίς να εκφραστεί η γνώμη της ολομέλειας των μελών του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» αναφέρει. Και διαμηνύει ότι η ίδια, μαζί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, αρμόδια για την περιοχή, θα διερευνήσει νέες πρωτοβουλίες, δείχνοντας τη βούλησή της, όπως φαίνεται, να κινηθεί αυτόνομα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back