Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε συνέδριο για τις 20-22 Μαΐου

Εικόνα του άρθρου Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε συνέδριο για τις 20-22 Μαΐου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2022, 19:58
ΕΛΛΑΔΑ

Mε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στη πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από την εκλογή του στην ηγεσία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι το Συνέδριο του κόμματος προγραμματίζεται για τις 20-22 Μαΐου, αφού στις 8 Μαΐου εκλεγούν οι νέες Τοπικές Οργανώσεις και οι αντιπρόσωποί του. Μέχρι τότε θα γίνουν θεματικά περιφερειακά συνέδρια σ΄όλη την Ελλάδα αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη με θέμα το ΕΣΥ.

«Δεν θα είμαστε κόμμα του Αρχηγού, αλλά ένα κόμμα της βάσης», επεσήμανε και ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ (2009-2013) αναλαμβάνει σύμβουλος στη Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

Ανέφερε ακόμη ότι οι 270.000 πολίτες που πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές και τον εξέλεξαν, έδωσαν την εντολή για μια νέα εποχή στη πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η συνεδρίαση της ΚΠΕ είναι το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της παράταξης και τη δημιουργία μια νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα. 

«Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω σ΄ αυτή την εντολή. Στόχος μας δεν είναι να συντηρήσουμε τις ευνοϊκές δημοσκοπήσεις, αλλά να ανατρέψουμε το δικομματισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ πρόσθεσε ότι η δημοκρατική παράταξη θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής. 

«Φιλοδοξώ να γίνουμε η δημιουργικότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Στόχος μας η δημοκρατική παράταξη να ξαναμπεί στη καρδιά του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα αυτή παράταξη να στείλει το θέατρο παραλόγου της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back