ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων κατά υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων κατά υποψήφιου δημοτικού συμβούλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2023, 18:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα όντως απαράδεκτο σχόλιο για την υπόθεση Γεωργούλη ενός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ιωάννινα_2023» στο facebook ήταν αρκετό για να κινητοποιήσει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Μια παρέμβαση που συμβαίνει εν μέσω μιας πολιτικής θύελλας για την όλη υπόθεση. Η Νομαρχιακή Επιτροπή καταλογίζει στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο (τον οποίο κατονομάζει), στον Νίκο Κωτσίνα, ότι «δημιουργεί κουλτούρα αμφισβήτησης όλων εκείνων των γυναικών που έχουν κακοποιηθεί και αμφισβητεί ειρωνευόμενος και με βάναυσο σκεπτικό, χιλιάδες γυναίκες που παγκοσμίως έχουν πέσει θύματα βιασμού και κακοποίησης».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά από την επικεφαλής της παράταξης Τ. Καλογιάννη να αποπέμψει τον κ. Κωτσίνα από το ψηφοδέλτιό του τον συγκεκριμένο υποψήφιο σύμβουλο. Ζητά επίσης και τη διαγραφή του από την πολιτική παράταξη που ανήκει και στην οποία είναι μέλος.

Ο «Τύπος Ιωαννίνων» επιλέγει να μην αναπαραγάγει το απαράδεκτο σχόλιο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Το σχόλιό του το φιλοξενεί και η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back