Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μηδέν από μηδέν, μηδέν.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2018, 00:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν φταίει μόνο η αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ που και πάλι δεν σκόραρε, ούτε η σχετική ασφάλεια που έχουν οι δύο ομάδες, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν. Φταίει η γενική εικόνα της σούπερ λίγκας που είναι κακή και στους «Ζωσιμάδες» έδωσε ένα ακόμα αφόρητο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ και την ΑΕΛ να περιορίζονται στο 0-0.

Ο ΠΑΣ ήταν και πάλι πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, με τον Νικολιά να είναι ο καλύτερός του παίχτης και να προσπαθεί να βγάλει τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση. Δύο σουτ του Τσικάρσκι στην ίδια φάση και ένα ακόμα που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος ήταν τα καλύτερα σημεία στο ματς, όπου ο Γιάννης Πετράκης έκανε το ρεκόρ στον πάγκο της ομάδας με 133 παιχνίδια, σπάζοντας το προηγούμενο του Αντώνη Γεωργιάδη.

Στα άσχημα σημεία του αγώνα, ο τραυματισμός του Χούμπτσεφ στο χέρι (κάταγμα), καθώς και η σύγκρουση Λίλα-Μιλοσάβλιεβιτς. Έπρεπε να φτάσει στο 87’ το παιχνίδι για την πρώτη πραγματικά μεγάλη φάση, με τον Κόντε να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, με εκτέλεση φάουλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νικολιάς έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Όσο για το πανό που ανάρτησαν οπαδοί του ΠΑΣ, αναφερόταν στο περιστατικό του 2009, με τη διάρρηξη από οπαδούς της ΑΕΛ σε σύνδεσμο στην Αθήνα...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα (70' Γιάκος), Μανθάτης (58' Χαλκιαδάκης), Νικολιάς, Βιντάλ (81' Χέλκβιστ), Πέδρο Κόντε.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38' Μπάλλας), Αγκάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (71' Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Ντέλετιτς (88' Καρατάσιος).


FcTables.com




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back