Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ: «Ο ΠΑΟ έκλεισε ξενοδοχείο πριν κοινοποιηθεί η απόφαση»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ: «Ο ΠΑΟ έκλεισε ξενοδοχείο πριν κοινοποιηθεί η απόφαση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2021, 21:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην επιστολή του προς την ΕΠΟ αναφέρει πάνω-κάτω τα γνωστά μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή δεν έγινε κάποια αυτοψία στο γήπεδο, πόσω μάλλον δύο μέρες πριν το ματς και αφήνει σαφείς αιχμές για «ενδιάμεσους» που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση.

Ο ΠΑΣ αρνείται κατηγορηματικά ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο και επικαλείται στην επιστολή του προς την ΕΠΟ τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ. Αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι απολύτως έτοιμος για τον ως άνω αγώνα του Κυπέλλου και για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την διεξαγωγή του».

Σημειώνει ακόμα ότι μόνος αρμόδιος να αποφασίσει για τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα είναι ο διαιτητής, που θα κρίνει αν το γήπεδο είναι κατάλληλο. Ο διαιτητής ωστόσο δεν είναι στα Γιάννενα από σήμερα, δύο μέρες πριν το ματς και επειδή δεν έχει γίνει αυτοψία από τη διοργανώτρια αρχή, ο ΠΑΣ θεωρεί παράνομη την απόφαση.

Ο ΠΑΣ σημειώνει μερικά… ενδιαφέροντα ακόμα στην επιστολή του, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον της απόφασης. Λέει δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει το «μοναδικό ξενοδοχείο του Αγρινίου» πριν καν κοινοποιηθεί η απόφαση για μεταφορά της έδρας. Σημειωτέον ότι ο Παναθηναϊκός παίζει ξανά στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα, με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα…

«Σας δηλώνουμε ότι καθιστούμε εσάς αποκλειστικά υπεύθυνους για τυχόν ζημία μας από τις χορηγίες και διαφημίσεις, λόγω της αιφνίδιας αυτής αλλαγής της έδρας, η οποία είναι αναιτιολόγητη» τονίζει η ΠΑΕ στην επιστολή της.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της, με συμπληρωματική ανακοίνωση, ρίχνει το μπαλάκι στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη, λέγοντας: «Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες».

Επίσης, αναφέρει ότι δεν ενημέρωσε γραπτώς και γι αυτό μεταφέρθηκε η έδρα.

Η ΠΑΕ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη, σχολιάζει ότι ο ΠΑΣ δεν ζήτησε ποτέ αλλαγή έδρας για το ματς με τον Παναθηναϊκό και διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της ΕΠΟ, περί άρνησης διαβεβαίωσης για την κατάσταση του γηπέδου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
alex111athens
Απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν από την ΕΠΟ στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ντροπή άλλη ομάδα να προστατεύεται κι άλλη να αδικηται έτσι απροκάλυπτα. Τι παιχνίδια παίζουν οι κύριοι παράγοντες της ΕΠΟ ποιους εξυπηρετούν και γιατί? Ο Παναθηναϊκός είναι μέγαλο κλαπ, μπορεί να περάσει μόνος του στον επόμενο γύρο, χωρίς αδικίες. Με τα Γιάννινα παίζει στα Γιάννινα πρέπει να γίνει το ματς. Αλλιώς αδικουνται όλες οι ομάδες, που ως φιλοξενούμενες επαιξαν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, π.χ. η ΑΕΚ στην Λάρισα έπαιξε μέσα στο χιόνι, γιατί δεν αναβλήθηκε?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back