ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ-Αστέρας 2-1: Σημάδια ζωής

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ-Αστέρας 2-1: Σημάδια ζωής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2024, 19:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O ΠΑΣ είχε την πρώτη καλή κίνηση στο ματς, πολύ νωρίς, με τον Ροσέρο και στη συνέχεια, ο Αστέρας πήρε πρωτοβουλία με τον Μιριτέγιο. Αυτός, στο δεύτερο σουτ του, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους:

Στο 10’, ο Καστάνιο γέμισε, ο Μιριτέγιο πρόλαβε την άμυνα του ΠΑΣ και 0-1.

Στο 21’ ο ΠΑΣ ήταν άτυχος. Ο Σορία εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Παντελάκης με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Σε άλλες δύο φάσεις ο ΠΑΣ απείλησε , με τον Καραχάλιο (έδιωξε ο κίπερ του Αστέρα) και με τον Χίνο, λίγο αργότερα.

Στο 32’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε: ο Ροσέρο ξεκίνησε τη φάση από δεξιά, βρήκε ωραία τον Παμλίδη, αυτός έστρωσε τη μπάλα στον Κόντε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και στην επιστροφή, ο Παμλίδης σκόραρε από πλάγια θέση: 1-1.

Στο 35’ έγινε η ανατροπή: Ο Λεό πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά των διχτύων του Παπαδόπουλου: 2-1.

Στο 44’ ο Αστέρας παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Ρεγκίς που σούταρε λίγο έξω από το τέρμα του Κλέιμαν, ο οποίος είχε πέσει στην πορεία της μπάλας

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να πιέζει ψηλά, να έχει κάποια σουτ προς την εστία του Αστέρα και κυρίως, να μη θυμίζει ακριβώς τη μέχρι τώρα εικόνα του.

Στυο 64’ ο Σίτο του Αστέρα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε για μαγνητική, στο νοσοκομείο.

Μιριτέγιο και Καστάνιο προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΣ περισσότερο πρόσεχε πλέον τα μετόπισθεν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάντζης παραλίγο να ισοφαρίσει για τον Αστέρα



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back