Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ: «Θα καταβάλλουμε το ποσό, αλλά…»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ: «Θα καταβάλλουμε το ποσό, αλλά…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2018, 00:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ αρνείται ουσιαστικά ότι είναι σωστή η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου στην υπόθεση Τσάβες, αλλά δηλώνει ότι θα εξοφλήσει το ποσό που επιδικάστηκε, ώστε να μην οριστικοποιηθεί ηαφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι κανονισμοί «αποκτούννέες ερμηνείες» και γι αυτό τιμωρείται η ομάδα, ενώ ρίχνει και το φταίξιμο στηνπλευρά του παίκτη κάνοντας λόγο για «αχάριστους ευεργετηθέντες που βρίσκουνέδαφος να βγάλουν όλη τους την κακία απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο της». Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει φέτος αυτό ο ΠΑΣ, καθότι αντίστοιχες ανακοινώσεις έχει εκδώσει για τον Πασχαλάκη και τον Ναδάλες. Κοινό σημείο των υποθέσεων είναι ότι ο ΠΑΣ όφειλε χρήματα στους παίκτες και αυτοί έκαναν χρήση του δικαιώματός τους…

Στην υπόθεση Τσάβες, ο ΠΑΣ αναφέρει ότι πριν από δύο χρόνια επιδικάστηκε στον παίκτη το ποσό των 82.719 ευρώ. Η ΠΑΕ έκανε διακανονισμό και τα εξόφλησε, με τελευταία δόση των 64.379,12 ευρώ, πριν από δέκα μέρες περίπου. 

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη πήγε στο διαιτητικό δικαστήριο στις 2 Απριλίου διεκδικώντας τόκους, στους οποίους όμως υπήρξε διαφωνία για το ακριβές ποσό.  Ο ΠΑΣ κατέβαλε, σε συνεννόηση με τη σούπερ λίγκα το ποσό των 8.664,95 ευρώ, αλλάο παίκτης ζήτησε επιπλέον του ποσού, 8,947.03 ευρώ. «Απόφαση που θεωρούμε ότι δεν είναι ορθή και σε κάθε περίπτωση καταχρηστική και άδικη για την ομάδα μας,δεδομένου ότι το αρχικό επιδικασθέν κεφάλαιο ήταν 82.719 ευρώ και έχουμε ήδηκαταβάλει 91.383,96 ευρώ (ήτοι 82.719 € + 8.664,96 €), αλλά παρά ταύτα κρίθηκε ότι πρέπει να γίνειαφαίρεση βαθμών για τη διαφορά επί των τόκων, η οποία προέκυψε από τηνδιαφορετική νομική άποψη για τον τρόπο υπολογισμού».

Προφανώς, το ζήτημα είναι τυπικό και ο ΠΑΣ θα γλιτώσει από την αφαίρεση βαθμών. Οι φορές όμως που παίκτες ζητούνοφειλόμενα ή που κάνουν χρήση δικαιώματος που προκύπτουν από οφειλές και φεύγουν, με καλό ή άσχημο τρόπο, έχουν πληθύνει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back