ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ:Νικητής στη λάσπη

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ:Νικητής στη λάσπη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2017, 19:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στα... 2/3 του γηπέδου και κατέληξε κανονική λασπομαχία, ο ΠΑΣ ήταν πιο ρωμαλέος και πήρε τη νίκη από τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΣ στάθηκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή. Αυτό από μόνο του ήταν μεγάλη υπόθεση στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, οι φάσεις προήλθαν από την… κακή πλευρά του γηπέδου. Στο 18’ ο Κοζορώνης εκτέλεσε ωραία φάουλ, ο Μιχαήλ πηδηξε ψηλότερα στο δεύτερο δοκάρι και με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο δε Πανιώνιος στην καλύτερή του ευκαιρία, πάλι από δεξιά με σέντρα του Μασούρα και κεφαλιά του Μπεν, απείλησε τον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε περισσότερες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά στην πλειοψηφία τους, ο αγωνιστικός χώρος δεν το επέτρψε. Ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρία στις καθυστερήσεις με σουτ του Ρισβάνη που πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι συχνά γινόταν σκληρό, με μια σχετική ανοχή στα μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων από το διαιτητή. Πάντως, οι προσπάθειες όλων των παικτών ήταν ηρωικές και απέδωσαν πολύ καλύτερο θέαμα από αυτό που επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κούτρης, Ναδάλες (57' Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Ακόστα, Ζάιρο (94' Μουκουβάλας), Κόντε (95' Γιάκος)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88' Καθάριος), Μασούρας (73' Ταπόκο), Μασούντ, Φούντας (61' Σαββίδης), Μπεν

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back