Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Παρέα» με το Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου «Παρέα» με το Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2020, 15:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέες και παλαιότερες δράσεις από καλλιτέχνες, συλλόγους, φορείς και ωδεία της πόλης αναρτά το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στη σελίδα του στο facebook, στην προσπάθειά του το «μένουμε σπίτι» να γίνει πιο ψυχαγωγικό. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν πάρει εδώ και αρκετό καιρό, από την αρχή σχεδόν της πανδημίας, πολλοί πολιτιστικοί φορείς, θεατρικές  και συναυλιακές σκηνές, ιδρύματα κ.α.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, διενεργεί και ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, ενώ παραπέμπει και σε άλλες διαδικτυακές πρωτοβουλίες που αφορούν τον πολιτισμό.

«Μετά την αναβολή των εκδηλώσεών του και ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για την ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης των πολιτών στον πολιτισμό, το Πνευματικό Κέντρο μάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε από το σπίτι μοναδικές μουσικές και καλλιτεχνικές στιγμές. Ένα ακόμα σημαντικό δείγμα από τις πολλές δραστηριότητες που συνεχίζουν να παράγουν οι φορείς της καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλληλέγγυοι στην κοινή προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία και οι συνέπειές της» σημειώνεται.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back