Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση στα ασφάλιστρα οχημάτων

Εικόνα του άρθρου Παράταση στα ασφάλιστρα οχημάτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2017, 21:25
ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για την πληρωμή των ασφαλίστρων των οχημάτων, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τις οποίες και επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όσοι έχουν ήδη πληρώσει πρόστιμο και έχουν ασφαλίσει το όχημά τους μέχρι τις 14 Ιουλίου θα τους επιστραφεί το ποσό του προστίμου, προσέθεσαν οι ίδιες πηγές. Παράλληλα δόθηκε εντολή να επιταχυνθούν οι διορθώσεις στα όποια λάθη έχουν υπάρξει.

Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τα λάθη ή να ασφαλίσουν τα οχήματά τους χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 250 ευρώ. Σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί άμεσα. Το παράβολο θα επιστραφεί σε όσους το έχουν ήδη καταβάλει τις προηγούμενες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι με βάση τη νομοθεσία οι πολίτες οφείλουν να ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων τους πριν από την ημέρα λήξης τους και οφείλουν να τα έχουν ασφαλισμένα, εφόσον δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, ασχέτως εάν τα κινούν ή όχι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back