ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παράσταση στον ΟΑΕΔ

Εικόνα του άρθρου Παράσταση στον ΟΑΕΔ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2019, 17:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο σύλλογος εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στον ΟΑΕΔ (Δοσίου 6), ζητώντας την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους ως «ελάχιστη συμβολή στη λειτουργία των υποστελεχωμένων υπηρεσιών».

Ο σύλλογος τονίζει ότι «ήδη ξεκίνησαν να λήγουν οι συμβάσεις των συναδέλφων στο Δήμο με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου που θα λήξει το σύνολο των συμβάσεων, οι εναπομείναντες εργαζόμενοι να αδυνατούμε να συντηρήσουμε σχολεία και παιδικές χαρές, να βάψουμε οποιοδήποτε δημοτικό κτίριο, να επιδιορθώσουμε απλά πράγματα όπως μια λακκούβα, ένα παγκάκι ή μια πλάκα σε ένα πεζοδρόμιο. Ο οδοκαθαρισμός, η καθαριότητα των δημοτικών κτιρίων αλλά και η υπηρεσία πρασίνου θα περιοριστούν ακριβώς στο μισό».

Συμπληρώνει δε ότι «θεωρούμε ότι το αίτημα για μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων και για παρατάσεις των προγραμμάτων τους, αποτελούν μια ελάχιστη συμβολή στη λειτουργία όλων των υποστελεχωμένων φορέων, στην αντιμετώπιση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back