ΗΠΕΙΡΟΣ

Παραποτάμιο πάρκο Άρτας με χορηγίες

Εικόνα του άρθρου Παραποτάμιο πάρκο Άρτας με χορηγίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2022, 20:14
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διακόσια νέα δένδρα φυτεύτηκαν το Σάββατο στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αρταίων, τα δέντρα ήταν χορηγία της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ.

 «Η ενέργεια αυτή αντανακλά τη βούληση του Δήμου μας να αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, όλους τους διαθέσιμους πόρους προκειμένου να δημιουργούμε έργα μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας για το καλό της πόλης» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Παντελής Κωλέτσος.

Στη δεντροφύτευση, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο διευθυντής της εταιρίας ΙΟΝ Γιάννης Λιόντος.

«Η δήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόθεσης του δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη, το Παραποτάμιο Πάρκο να αποκτήσει μια πιο ‘αυτόνομη’ παρουσία, με δικό του λογότυπο και δικό του σχέδιο δράσεων, ώστε να μπορεί να υποδεχθεί χορηγίες και να προχωρά σε συνέργειες με ιδιώτες και άλλους φορείς που θέλουν να προσφέρουν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμος σχεδιάζει να απευθυνθεί με επιστολή και προσωπικές συναντήσεις του δημάρχου σε εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, ζητώντας και αυτά να συνδράμουν, «ώστε η Άρτα να αποκτήσει ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back