Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Παραπομπές σε άλλους υπουργούς»

Εικόνα του άρθρου «Παραπομπές σε άλλους υπουργούς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2020, 16:51
ΗΠΕΙΡΟΣ

Απάντηση στην ερώτηση της βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη έδωσε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, σχετικά με τη σχεδιαζόμενη προσφυγική δομή στην Άρτα.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε στις 27 του περασμένου Ιανουαρίου λεπτομέρειες για τη δομή και αν θα γίνει μετά από διαβούλευση. «Αντί για άλλη απάντηση, ο εθνικός συντονιστής και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απλά παραπέμπει στους δύο άλλους υπουργούς» αναφέρει η κα Γεροβασίλη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κας Γεροβασίλη, «λέει ότι οι υπηρεσίες του αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας λαμβάνουν μέτρα για την προστασία τόσο των εγκαταστάσεων όσο και της ευρύτερης περιοχής, διαθέτοντας ικανές αστυνομικές δυνάμεις», ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ότι ‘οι προτεινόμενες τοποθεσίες για προσωρινές δομές φιλοξενίας θα ανακοινωθούν σταδιακά’, την ώρα που ταυτόχρονα ‘παγώνει’ και ‘ξεπαγώνει’ ο ‘διάλογος των επιτάξεων’ στα νησιά για δημιουργία κλειστών δομών κράτησης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3