ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Παραβιάζεται κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου»

Εικόνα του άρθρου «Παραβιάζεται κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2020, 17:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου αναφέρουν ότι «οι θεσμικές διαδικασίες διαλόγου και ελέγχου στην Ήπειρο καταργήθηκαν», κατηγορώντας την περιφερειακή αρχή ότι αρνείται να συζητήσει θέματα όπως το προσφυγικό, τα απορρίμματα και τα οδικά έργα, «για τα οποία η Ήπειρος εξακολουθεί να εμπαίζεται από το κεντρικό κράτος». Η παράταξη αποδίδει ευθύνη προσωπικά στον «κομματικό, νυν περιφερειάρχη και πρώην νομάρχη Ιωαννίνων».

Επίσης, αφήνουν αιχμές κατά άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι δόθηκαν άλλοθι για να «ξεφύγει» η περιφερειακή αρχή στο τελευταίο περιφερειακό συβμούλιο και λένε ότι «έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη συζήτηση των επίκαιρων κάθε φορά θεμάτων της επικαιρότητας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτή τη δύναμη, πρέπει επιτέλους να την εκμεταλλευτούμε, με ένα μίνιμουμ μεταξύ μας συνεννόησης».

Κατηγορεί τον κ. Καχριμάνη ότι παρέπεμψε τη συζήτηση για τους οδικούς άξονες για «το αόριστο μέλλον, όταν σίγουρα θα έχουν κριθεί τα πάντα χωρίς καμία απολύτως δική μας πρωτοβουλία» και ότι «παραβιάζει κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου και θεσμικής διαδικασίας. Για τους Ορίζοντες Ηπείρου είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back