ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανσέληνος στη Νικόπολη με τον Β. Τριάντη

Εικόνα του άρθρου Πανσέληνος στη Νικόπολη με τον Β. Τριάντη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/07/2020, 01:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον πρεβεζάνο μουσικό Βασίλη Τριάντη συμμετέχουν στον εορτασμό της «Πανσελήνου Αυγούστου» 2020 με μουσική εκδήλωση στο Ωδείο της Νικόπολης, στις 21.30

Ο Βασίλης Τριάντης γνωστός στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής από την πολύχρονη συνεργασία του ως λαουτιέρης με μερικούς από τους σπουδαιότερους μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής, αλλά και με δημιουργούς και καλλιτέχνες του έντεχνου είδους, παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Πορτολάνος».

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δελτίο εισόδου. Δελτία εισόδου διατίθενται στο ισόγειο της παλιάς λαϊκής αγοράς, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης (καθημερινά, 08:00-20:00) και στο Ωδείο πριν την έναρξη της παράστασης.

Παράλληλα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης και ο αρχαιολογικός χώρος του Νεκρομαντείου του Αχέροντα θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00. Είσοδος ελεύθερη.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back