ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανηγύρια και... τρέξιμο για το Europa

Εικόνα του άρθρου Πανηγύρια και... τρέξιμο για το Europa
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2016, 11:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


To… έριξαν έξω οι οπαδοί του ΠΑΣ χτες το βράδυ, ξεκινώντας από μια γιορτή στην κεντρική πλατεία με αφορμή φυσικά την έξοδο της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Παρότι δεν υπάρχει καμία ακόμα επίσημη ανακοίνωση (γεγονός που καθιστά κάπως… άβολη τη θέση όσων την περιμένουν), η πλευρά του Πανιωνίου έχει διαρρεύσει ήδη από την περασμένη Παρασκευή ότι δεν πρόκειται η ομάδα να πάει στο Europa league. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, πρώτον για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου για οικονομικούς λόγους και δεύτερον, η ανακοίνωση της εκπροσώπησης του ΠΑΣ στο Europa league, ενόψει της κλήρωσης της 20ης Ιουνίου (σημειωτέον ότι εφόσον όλα επικυρωθούν κανονικά, ο ΠΑΣ ξεκινάει τους αγώνες του σε ένα μήνα, στις 14 Ιουλιου). 

Μπορείτε να δείτε όλο το φετινό καλεντάρι του Europa League, εδώ.

Οι οπαδοί πάντως δεν περίμεναν τις τυπικότητες για να γιορτάσουν. Ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία και έκαναν πορεία στην Αβέρωφ, μέχρι τη Σκάλα, με συνθήματα, πυρσούς και… όλα τα σχετικά.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ τρέχουν γιατί πρέπει μέσα σε κάτι περισσότερο από 30 μέρες να διευθετηθούν τα πάντα: μεταγραφές, προετοιμασία (θα γίνει και πάλι στο Καρπενήσι), αλλά και η δήλωση της έδρας για το τουλάχιστον ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά το Αγρίνιο.

Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, ο Μιχάλης Μανιάς που έπαιξε καίριο ρόλο στη φετινή επιτυχημένη πορεία του ΠΑΣ, θα συνεχίσει στη βελγική Βέστερλο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back