ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2021, 14:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΑΣΕ στην ΕΛΜΕ Ιωαννίνων (ΠΑΜΕ), καταγγέλλει και αυτή τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Στέφανο Μιχάλη για την αρνητική ψήφο του στη συνέλευση προέδρων της ΕΛΜΕ, το περασμένο Σάββατο.

«Με την ψήφο του άλλαξε την απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων για συνέχιση - επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής. Η στάση του αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού για δεύτερη φορά στη διάρκεια της θητείας του αψήφισε την απόφαση της γενικής συνέλευσης και ψήφισε διαφορετική πρόταση. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια συγκροτημένη μεθόδευση της απόφασης για απεργία-αποχή, αφού μαζί με άλλους 7 προέδρους, νόθευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλάζοντας τη θετική ψήφο των ΕΛΜΕ που εκπροσωπούσαν σε αρνητική, αλλοιώνοντας φυσικά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας» αναφέρει η ΑΣΕ.

Διαβάσε επίσης: ΕΑΠ για ΕΛΜΕ- «Το κομματικό συμφέρον πάνω από τον κλάδο»

Σημειώνει ακόμα ότι «η κοινή γραμμή και ταύτιση ΔΑΚΕ(ΝΔ)-ΣΥΝΕΚ(ΣΥΡΙΖΑ)-ΠΕΚ(ΚΙΝΑΛ) εκφράστηκε και στην γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων που με κοινή πρόταση επέμειναν στην αναστολή της απεργίας. Μάλιστα βρήκαν καλύτερο εκφραστή και απ την ίδια την υπουργό, τον αντιπρόεδρο της ΕΛΜΕ ΣΥΝΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) που απροκάλυπτα προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «χωρίς καμία τσίπα απέναντι στους 100.000 απεργούς της προηγούμενης Δευτέρας, που παλικαρίσια δίνουν τη μάχη στα σχολεία τους και διαδήλωσαν, οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού(νέου και παλιού) και στην ΕΛΜΕ και στην ΟΛΜΕ κάνουν ότι περνά απ το χέρι τους για την υποστολή κάθε αγωνιστικής διάθεσης» και δίνει σύνθημα συνέχειας των κινητοποιήσεων, ζητώντας την καθαίρεση του κ. Μιχάλη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back