ΘΕΑΤΡΟ

Πάμε για φάσσες στο… Πορτραίτο;

Εικόνα του άρθρου Πάμε για φάσσες στο… Πορτραίτο;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2016, 04:05
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Όχι ακριβώς, παρότι η "Η εποχή του κυνηγιού" ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο υπερκατάστημα-σημείο αναφοράς της οδού Καποδιστρίου 20. Πρόκειται για το έργο το του Γιάννη Σκαραγκά που παίρνει σάρκα και οστά από την Αθηνά Τσικνιά (η οποία σκηνοθετεί κιόλας, μαζί με τη Γιάννα Κούλα) και τη Χρυσάνθη Παπαγεωργίου.Οι παραστάσεις ξεκινούν τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου και θα διαρκέσουν για όλο το μήνα Ιούνιο. Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30


"Η εποχή του κυνηγιού" αναφέρεται στη σχέση της αφήγησης με την πραγματικότητα και τη βία της οικονομικής κρίσης, για τις ιστορίες που έχουμε ανάγκη να ξαναπούμε για να επινοήσουμε το καλό, να κατανοήσουμε την απώλειά του και να το αναπληρώσουμε. Το έργο περιλαμβάνεται στη συλλογή "Τρία θεατρικά" του Γιάννη Σκαραγκά που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κριτική, η οποία θα διατίθεται και στο χώρο της παράστασης όλο τον Ιούνιο από το βιβλιοπωλείο Οσελότος - Ιωάννινα.

Η παράσταση είναι “bar theater”. Είναι η δεύτερη τέτοια παράσταση στην οποία συμμετέχει-δημιουργεί η Αθηνά Τσικνιά στα Γιάννενα, μετά το “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική” που ανέβηκε προ ετών με επιτυχία στο Route 66.

Info

Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσικνιά, Γιάννα Κούλα
Παίζουν: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου, Αθηνά Τσικνιά
Βοηθοί σκηνοθεσίας: Δέσποινα Ναυρόζογλου, Φάνης Κοσμάς
Μουσική επιμέλεια: Χάρις Μέγα, Αθηνά Τσικνιά
Κοστούμια-σκηνικά: η ομάδα
Κατασκευή σκηνικού: Ζαχαρίας Παυτίνος
Φωτογραφίες: Γιάννης Ζινδριλής
Φωνή Αργύρη: Κώστας Μπασδάνης
Φωτισμοί: Γιάννης Βαλεράς
Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Ταγματάρχης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back