Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάλι «συγκοπή» στο τέλος

Εικόνα του άρθρου Πάλι «συγκοπή» στο τέλος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2020, 18:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το  γκολ του Ζαν Μπατίστ Λεό στο 16ο  λεπτό δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ να πάρει τη νίκη απέναντι στον Κισσαμικό Χανίων.

Στους ηλιόλουστους, πλην άδειους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου, αλλά η αδυναμία, κρίσιμες φάσεις να γίνουν γκολ, τελικά στοίχισε πάλι στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά.

Ο ΠΑΣ εκμεταλλευόταν εύκολα τα αρκετά λάθη της άμυνας των Χανίων και σε ένα από αυτά μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Κρίζμαν σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Λεό πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς για να κάνει το 1-0.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε αυξήσει το σκορ τουλάχιστον με δύο γκολ ακόμα, αλλά οι Κρίζμαν δύο φορές, ο Λεό, καθώς και ο Λώλης, δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες.

Ο ποδοσφαιρικός νόμος επιβεβαιώθηκε στο 91’, όταν ο Βρετός που είχε μπει αλλαγή για τα Χανιά, σούταρε διαγώνια μέσα στην περιοχή και η μπάλα χτύπησε δοκάρι και μπήκε γκολ.

Είναι το τρίτο σερί ματς που η ομάδα δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ σε δύο από αυτά, εντός έδρας, του έχει κοστίσει σε βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η θέση που πήρε η εξέδρα του ΠΑΣ για τα τεκταινόμενα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με πανό.  


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back