ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Παίξτε on line χιλιάδες παιχνίδια της Amiga

Εικόνα του άρθρου Παίξτε on line χιλιάδες παιχνίδια της Amiga
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2016, 17:45
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Με μία νέα προσθήκη στην πλούσια συλλογή του, το The Internet Archive δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 10.000 παιχνίδια και εφαρμογές καθώς και demos της Amiga.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός μας μεταφέρει στη μαγεία του gaming των παιδικών μας χρόνων, καθώς μετά τα 900+ arcade games και τα παιχνίδια του Windows 3.1 OS μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα από 10.000 προγράμματα της Amiga απευθείας μέσα από τον web browser χωρίς δηλαδή να απαιτείται η εγκατάσταση και η ρύθμιση κάποιου emulator.

Ανάμεσα στα 10.000 προγράμματα συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες παιχνίδια, όπως TV Sports Basketball, R-Type, Lemmings, Bubble Bobble, Turrican κ.ά., και σταδιακά θα προστεθούν ακόμη περισσότερα. 

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αρκετά από αυτά μπορεί να μη λειτουργούν σωστά και γι’ αυτό γίνονται συνεχώς διορθώσεις από τους διαχειριστές.

Η Amiga της Commodore, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985, αποτέλεσε ίσως το δημοφιλέστερο ίσως 16-bit home computer.

Η σελίδα Internet Archive ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και αρχικά ο στόχος ήταν η διατήρηση κλασσικών τίτλων από ιδιαίτερα δημοφιλής κονσόλες έτσι ώστε οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου να γνωρίσουν δημοφιλή παιχνίδια παλαιότερων ετών.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των παιχνιδιών. https://archive.org/details/softwarelibrary_amiga


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back