Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Όχι στη διοίκηση πρωτοδικείου»

Εικόνα του άρθρου «Όχι στη διοίκηση πρωτοδικείου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2022, 09:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση εκπαιδευτικών ΔΕ ν. Ιωαννίνων με δήλωσή της, αποχωρεί από τη διορισμένη διοίκηση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων. «Εκπροσωπούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες και τιμούμε την ψήφο τους μόνο όταν αυτή μας δίνεται από τους/τις ίδιους/ίδιες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Οποιαδήποτε άλλη κατοχή θέσης σε διοίκηση είναι ξένη με τις αρχές και τα πιστεύω μας και δεν την αποδεχόμαστε».

Το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων όρισε την Βασιλική Ιωάννου, εκ μέρους της παράταξης, στη διοίκηση και η παράταξη αποσύρει τη συμμετοχή της.

Είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της ΕΛΜΕ, ο δικαστικός διορισμός διοίκησης. Η ΕΑΠ έχει κατηγορήσει τις παρατάξεις της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ και ΣΥΝΕΚ, για συναίνεση στη μη διενέργεια εκλογών, που οδήγησε στη διοίκηση πρωτοδικείου.

«Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, εκπρόσωπος της παράταξής μας θα παρευρίσκεται στα ΔΣ ως παρατηρητής (αν και η ίδια η απόφαση του πρωτοδικείου έχει ορίσει τη διοίκηση αρμόδια μόνο για τη διενέργεια των εκλογών και για τα απολύτως επείγοντα θέματα)» καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Αλεξανδρος Πισπιρικος
Πρέπει μικροι και κακομαθημένοι αεργοι συμπολιτες μας, επιτελους να μάθετε να σεβεστε τους θεσμους κ το δικαιο σε αυτη τη χωρα. Δεν θα κάνει η πλειοψηφία πίσω για εσάς τους κοκκινοφασίστες του 2,5%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3