Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Όρνιθες» τον Αύγουστο, «Όρνιθες» και τον Σεπτέμβριο

Εικόνα του άρθρου «Όρνιθες» τον Αύγουστο, «Όρνιθες» και τον Σεπτέμβριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2024, 19:03
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη θα επισκεφθούν δύο φορές τα Γιάννενα. Στις 3 Αυγούστου, στις 21:00, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Δωδώνης, και στις 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Η υπόθεση: Δυο φίλοι, ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, απογοητευμένοι από τις συνθήκες ζωής στην πόλη τους, αναζητούν έναν νέο τόπο όπου θα μπορέσουν να ζήσουν με ηρεμία και χαρά. Η επαφή τους με τον κόσμο των πουλιών θα τους δώσει την ιδέα να ιδρύσουν μια καινούργια πολιτεία στους αιθέρες, μεταξύ γης και ουρανού.

Στον ρόλο του Πεισθέταιρου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και στον ρόλο του Ευελπίδη ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Μαζί τους: Μιχάλης Βαλάσογλου, Στέλιος Ιακωβίδης, Θανάσης Ισιδώρου, Τάσος Κορκός, Κώστας Κορωναίος, Σοφία Κουλέρα, Αυγουστίνος Κούμουλος, Μαρία Κυρώζη, Ερρίκος Μηλιάρης, Μάριος Παναγιώτου, Κυριάκος Σαλής, Αλεξία Σαπρανίδου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Ειρήνη Τσέλλου.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις «Όρνιθες» στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, ξεκίνησε ήδη μέσω ticketservices.gr. Εισιτήριο: 15 ευρώ – 5 ευρώ για δημότες Δωδώνης, και δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών, για ΑμεΑ και άνεργους δημότες Δωδώνης.

Για τις «Όρνιθες» του Σεπτεμβρίου, προπώληση στο more.com. Εισιτήριο: 23 ευρώ – 20 ευρώ το μειωμένο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3