ΕΚΛΟΓΕΣ

Ορίζοντες Ηπείρου: Μια γέφυρα για το Νησί των Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες Ηπείρου: Μια γέφυρα για το Νησί των Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2023, 14:33
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο υποστηρίζουν καταρχάς ότι «έχουν καταρτίσει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης για την Περιφέρεια Ηπείρου».

Ένα από τα έργα του προγράμματός τους είναι η κατασκευή γέφυρας προς το Νησί της λίμνης των Ιωαννίνων –ένα έργο που η παράταξη χαρακτηρίζει «εμβληματικό». Κάτι που έχει ειπωθεί και στο παρελθόν από τον κ. Ριζόπουλο. Με νέο βίντεο, ο κ. Ριζόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον υποψήφιο σύμβουλο Σάκη Παγωτό, εξηγεί το «γιατί» αυτής της λύσης.

Συγκεκριμένα, και οι δύο επικαλούνται την απομόνωση του Νησίου όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες. «Τα καραβάκια δεν μπορούν να προσεγγίσουν με αποτέλεσμα εάν παρουσιαστεί ανάγκη να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. Παράλληλα το βράδυ που σταματούν τα δρομολόγια τους, η μετακίνηση από και προς το νησί είναι ανέφικτη» τονίζεται.

Επίσης, η παράταξη εκτιμά ότι η πρόσβαση στο Νησί μέσω γέφυρας «θα αυξήσει την τουριστική κίνηση και θα ‘ενσωματώσει’ το Νησί στον κορμό των Ιωαννίνων».

ΣΧΟΛΙΑ
Βασίλης
Είμαι περιεργος να δω αν θα το επιτρέψουν οι ιδιοκτήτες με τα καραβάκια...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back