Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ορίζοντες Ηπείρου για ΠΑΣ: Μια ανακοίνωση… απ’ όλα

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες Ηπείρου για ΠΑΣ: Μια ανακοίνωση… απ’ όλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2022, 18:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, συνδέουν οι Ορίζοντες Ηπείρου με ανακοίνωσή τους.

Θεωρούν καταρχάς ότι «η απόφαση είναι μεθοδευμένη γιατί ήταν στο χέρι της ‘αυτοδιοίκητης’ ΕΠΟ να ισχύσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κι όχι άμεσα, δίνοντας το χρόνο στην ΠΑΕ να προσφύγει μέχρι και το CAS για να δικαιωθεί, εντός ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος». Ωστόσο, η απόφαση έχει ληφθεί από το πειθαρχικό της σούπερ λίγκας και όχι από την ΕΠΟ.

Η παράταξη θεωρεί κάνει έναν κάπως… ασύμμετρο παραλληλισμό, του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ με αυτό των… πανεπιστημίων, λέγοντας ότι «εφαρμόζεται κατά βούληση γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία βασικός παράγοντας της ζωής είναι η πολιτική διαπλοκή».

Αφήνει αιχμές κατά του περιφερειάρχη λέγοντας ότι «πρέπει να αναζητήσουμε» μεταξύ άλλων «τι ακριβώς συζητάνε πίσω από κλειστές πόρτες ο περιφερειάρχης με τον κ. Αυγενάκη ως ομογάλακτοι πολιτικά» και καλούν τον κ. Καχριμάνη «αντί να κάνει ανέξοδες αναρτήσεις στο fb ας μας πει ο κ. περιφερειάρχης τι κάνει στην πράξη ενόψει της έφεσης γιατί αν αυτή κερδηθεί θα είναι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει λέγοντας μας ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του».

Τέλος, προτείνουν «την άμεση πολιτική παρέμβαση στη πιθανότητα αρνητικής απόφασης και για την έφεση. Η ποινή πρέπει να μετατεθεί για του χρόνου ώστε να μη χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη δυνατότητα εξόδου στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back