ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το όνομά του είναι Λεό

Εικόνα του άρθρου Το όνομά του είναι Λεό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2018, 23:51
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη στη Ριζοπούλη, όχι όμως επειδή ο Απόλλωνας έχει ξεκινήσει τη χρονιά σε πολύ κακό κλίμα, αλλά γιατί από το 30' και μετά, έπαιξε πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους.

Επίσης, στο ματς φάνηκε ότι βρίσκει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και αυτός, είναι ο Ζαν Μπατίστ Λεό, ο 22χρονος γάλλος επιθετικός.

Κοντά του, ο Νικολιάς, ο οποίος συνεχίζει να κάνει σταθερότατες και αξιόλογες εμφανίσεις, αλλά και ο Μυστακίδης από όταν ισορρόπησε το παιχνίδι του.

Ο Απόλλωνας ξελίνησε πιο δυνατά το ματς, πίεσε στο κέντρο, είχε επισκέψεις στην εστία του Βελλίδη, χωρίς όμως να απειλεί πραγματικά. Από την άλλη, ο ΠΑΣ «ψαχνόταν» για κάποια ώρα με τα λάθη να μην κοστίζουν, ευτυχώς, περισσότερο από μια κίτρινη κάρτα που πήρε ο Τσικάρσκι.

Κάπου εκεί, το παιχνίδι άρχισε να γυρίζει, με τον Μυστακίδη να πατάει καλύτερα στο ματς και να αποφεύγει τα λάθη και τον Λεό να απειλεί στο 33'.

Στο 40', ο Γάλλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον και πλάσαρε με το δεξί για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε ακόμα καλύτερα στο γήπεδο. Με τον Μυστακίδη να ακολουθεί Νικολιά και Λεό σε απόδοση, μάζευε κάθε μπαλιά στο κέντρο και απειλούσε στην κόντρα.

Στο 60', ο Λεό έκανε εξαιρετική σκαφτή πάσα-ασίστ στον Νικολιά, ο οποίος πρόλαβε την άμυνα και τον Χουάντερσον πριν η μπάλα σκάσει στο χορτάρι και αύξησε το σκορ στο 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Χουάντερσον αποσόβησε το 0-3 νικώντας τον Μυστακίδη σε άλλη μια φάση που η άμυνα του Απόλλωνα βρέθηκε δύο βήματα πίσω απο τους επιθετικούς του ΠΑΣ.

Στο 78' φάνηκε ότι ο ΠΑΣ χαλάρωσε. Ο Βιδάλ απέτυχε να νικήσει τον Χουάντερσον που βγήκε νικητής σε ένα ακόμα τετ α τετ, ο Απόλλωνας βγήκε στην κόντρα και ο Ελ Χέλβε που ήταν ο μοναδικός ο οποίος... έτρεχε ανάμεσα στους σταματημένους παίκτες του ΠΑΣ, έστειλε τη μπάλα αργά στο τέρμα για να μειώσει το σκορ.

Στο 84' ο ΠΑΣ πιέστηκε ακόμα περισσότερο, καθώς ο Κάστρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και μετά έλαμψε το άστρο του Άντι Λίλα, ο οποίος ήταν παντού, επίμονος, με αποκορύφωμα τη φάση στις καθυστερήσεις, όταν με τακουνάκι έκοψε πριν από τον Ελ Χέλβε, ο οποίος ήταν μόνος με τον Βελλίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73' Γκίνο), Κύργιας,  Γκονζάλες (59' Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντούρσο (73' Ελ Χέλβε), Μάντζιος,  Πέδρο, Μπεντινέλι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Νικολιάς,  Κάστρο, Βιδάλ (87' Σκόνδρας), Μυστακίδης (80' Αθανασιάδης), Λεό(69'  Κρίζμαν).



FcTables.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back