ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ομίχλη» με νίκη κάθε… δεύτερο μήνα

Εικόνα του άρθρου «Ομίχλη» με νίκη κάθε… δεύτερο μήνα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2017, 08:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μαζεμένα μέτρια αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα ζήτημα στον ΠΑΣ που έχει χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα του και τώρα, η επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δεν είναι ακριβώς το παιχνίδι όπου αναμένεται να σημειωθεί η βαθμολογική ανάκαμψη, παρότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ έχει ένα ιδιαίτερο στατιστικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Δεν κερδίζει εύκολα, ούτε όμως χάνει εύκολα, ισορροπία που τον έχει φέρει να έχει νίκες… μήνα παρά μήνα στο πρωτάθλημα. Τον Αύγουστο, κέρδισε εκτός έδρας τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1. Τον Σεπτέμβριο είχε ισοπαλίες και δύο ήττες και τον Οκτώβριο, κέρδισε τον Πλατανιά με 3-1 και την Κέρκυρα 2-1. Το Νοέμβριο έχασε από τον Απόλλωνα και έκτοτε, έχει μόνο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ: 1-1. Το πρόβλημα είναι ότι τρεις από τους τέσσερις αγώνες ήταν στην έδρα του και οι βαθμοί που χάθηκαν ήταν καίριοι. Τώρα, κινδυνεύει να κλείσει και τον Δεκέμβριο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, στο οποίο θα επιστρέψει στις 7 Ιανουαρίου στην έδρα του, με τον Αστέρα.

Προχτες η προπόνηση έγινε στην Ανατολή, υπό ομίχλη και εκτός έμειναν ο Μιχαήλ που ταλαιπωρείται από  τράβηγμα στο δικέφαλο, ο Φόνσι με θλάση στο υποκνημίδιο της γάμπας, ο Ροντρίγκες με το πρόβλημα του έσω πλαγίου να επιμένει, ο Ντόλοβατς με τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ο Τζημόπουλος που έμεινε προληπτικά εκτός λόγω μυικής σύσπασης. Χτες η προετοιμασία συνεχίστηκε με στατικές φάσεις και διπλό, πάλι στο γήπεδο της Ανατολής.



FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back