ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική έκθεση έργων στους Ασπραγγέλους

Εικόνα του άρθρου Ομαδική έκθεση έργων στους Ασπραγγέλους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2017, 14:41
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική έκθεση έργων με θέμα: «Φως, χρώμα, Ψυχή. Ασπραγγελιώτισσες κι  Ασπραγγελιώτες εκθέτουν και εκτίθενται…» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπραγγέλων από 12 έως 20 Αυγούστου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 12 Αυγούστου, στις 19:30, στο μεσοχώρι των  Ασπραγγέλων. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από Ασπραγγελιώτες ερασιτέχνες μουσικούς.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Βασιλική Βόβολη (λαϊκή ζωγραφική), Βασίλης Βράστος (κατασκευές), Σπυριδούλα Μπονόβα-Κομπάρου (πυρογραφία-χαλκογραφία), Βούλα Μπούκα (ζωγραφική-κατασκευές), Ευθαλία Παπαγεωργίου (ζωγραφική), Γιάννης Τσαπάρης (ψηφιδωτό), Παύλος Φωτόπουλος (καλλιτεχνική φωτογραφία). Επίσης εκτίθενται έργα  ζωγραφικής του Δημήτρη Ερμίδη, που δυστυχώς χάθηκε πρόσφατα, και η έκθεση αφιερώνεται στη μνήμη του.

«Η πραγματοποίηση της έκθεσης αποφασίστηκε αυθόρμητα από τους παραπάνω ντόπιους καλλιτέχνες ­-οι οποίοι δημιουργούν κυρίως για την ευχαρίστησή τους, κάποιοι εδώ και καιρό κι άλλοι μόλις τα τελευταία χρόνια- και εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Συλλόγου να στήσει στους Ασπραγγέλους ένα εικαστικό εργαστήρι, καθώς κι άλλα τμήματα, όπως μουσικό, χορευτικό κτλ., με γενικότερο στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την τέχνη, τη διατήρηση της παράδοσης αλλά και το πάντρεμά της με το σύγχρονο…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπραγγέλων, ο οποίος δηλώνει ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις από φορείς και μεμονωμένα άτομα.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11:00-13:00 & 19:00-21:30.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back