Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώνεται σήμερα ο Γύρος της Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Ολοκληρώνεται σήμερα ο Γύρος της Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2016, 11:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότεροι από 500 δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στις 6.30 το απόγευμα, με σύμμαχο τον καλό καιρό. Στον αγώνα συμμετείχαν πρόσφυγες από τα Κέντρα Φιλοξενίας του Κατσικά και του Τσεπελόβου. Το Σάββατο ξεκίνησε με τον αγώνα των ΑμεΑ και των συνοδών τους, για δεύτερη χρονιά φέτος. Τερμάτισαν 70 άτομα, ενώ ανάμεσά τους ήταν αθλητές του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ Ιωαννίνων και του Οικοτροφείου «Νέα Αρχή» της Tact Hellas. 43 μαμάδες (αλλά και μερικοί μπαμπάδες) έτρεξαν στον αγώνα «Μαμά-καρότσι»

Πρώτος στους άνδρες, στα 5 χλμ. αναδείχθηκε για δεύτερη χρονιά, ο Αλέξανδρος Μπαράτσας από την ομάδα Gyroland-Mr Massas και ακολούθησαν οι αθλητές του ΑΓΣΙ Απόλλωνας Γεωργίου και Λάμπρος Βλάχας.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ερμιόνη Χασκή από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας και στην δεύτερη και τρίτη θέση, οι αθλήτριες του ΝΟΙ Αθανασία Μάκου και Αφροδίτη Σιόλου.

Στην κατηγορία των μαθητών Λυκείου τερμάτισαν με σειρά κατάταξης οι Απόλλωνας Γεωργίου, Λάμπρος Βλάχας και Νέστωρας Κολιός και στα κορίτσια οι Αθανασία Μάκου, Αφροδίτη Σιόλου και Αμαλία Κοσμά.

Στην κατηγορία των μαθητών Γυμνασίου πρώτος τερμάτισε ο Αγησίλαος Καρβούνης, δεύτερος ο Λουκάς Δάσκαλος και τρίτος ο Νίκος Καρβούνης. Στα κορίτσια πρώτη τερμάτισε η Ελισάβετ Σκανδάλη, δεύτερη η Χριστίνα Ζώη και τρίτη η Ειρήνη Σιόρεντα.

Νωρίτερα έγιναν οι απονομές των νικητών στους αγώνες 3.600 μέτρων και 1.600 μέτρων «Στους δρόμους του Νησιού», που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Σήμερα, ήδη έχει ξεκινήσει το δυναμικό βάδισμα 30 χλμ και ακολουθούν στις 9 το πρωί ο αγώνας των 30 χλμ, στις 9.15 των 10 χλμ και στις 12.30 το μεσημέρι, η απονομή των μεταλλίων.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back