Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όλοι στηρίζουν υδατοδρόμιο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2019, 23:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και με παρατάξεις της αντιπολίτευσης είχε συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.» Νικ. Χαραλάμπους. Η εταιρία επιδιώκει προφανώς μια ευρεία συναίνεση και στήριξη για την αποσαφήνιση του νομικού πλαισίου που αφορά την αδειοδότηση υδατοδρομίων σε λίμνες. Στις συναντήσεις του με τα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, τον κ. Χαραλάμπους τον συνόδευαν μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Εκτός από τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, ο κ. Χαραλάμπους συνάντησε επίσης τον Θωμά Μπέγκα και την Τατιάνα Καλογιάννη, όπως έκαναν γνωστό οι δύο τελευταίοι με ανακοινώσεις τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών», ο κ. Μπέγκας υπενθύμισε τις ενέργειες που είχαν γίνει επί της δημαρχιακής του θητείας και ιδίως την πρόταση της πρώην δημοτικής αρχής για δημιουργία Δημοτικού Λιμναίου Ταμείου που «θα καθιστούσε πιο ευέλικτη τη διαδικασία αδειοδότησης». Ο κ. Μπέγκας επανέλαβε πως θεωρεί αναγκαία τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Παμβώτιδα, καθώς αποτελεί έναν ακόμα μοχλό ανάπτυξης και απαραίτητο «εργαλείο»  για την περαιτέρω εξέλιξη της επικοινωνίας της πόλης με άλλες περιοχές.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Χαραλάμπους με την κ. Καλογιάννη, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η ίδια ως αντιπεριφερειάρχης για την υλοποίηση έργων συγκοινωνιακών υποδομών και στις λίμνες, ενώ παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης που αφορά την ανάδειξη της λιμναίας και παραλίμνιας περιοχής όπως και τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δήλωσε ότι «η παράταξή της και η ίδια προσωπικά θα είναι αρωγός σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, που θα αξιοποιεί και θα αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία της Λίμνης Παμβώτιδας και του Δήμου μας γενικότερα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back