ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οκτώ του ΑΟΙ στο καμπ της εθνικής χάντμπολ

Εικόνα του άρθρου Οκτώ του ΑΟΙ στο καμπ της εθνικής χάντμπολ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2019, 11:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Δύο αθλήτριες και έξι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, πήραν μέρος στο προπονητικό καμπ του κλιμακίου Εθνικών Ομάδων Χειροσφαίρισης της Βορειοδυτικής Ελλάδας, στην ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων Α και Παμπαίδων Α, αντίστοιχα.

Οι προπονήσεις έγιναν στις 26 και 27 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Κέρκυρας, υπό την καθοδήγηση των αναπτυξιακών προπονητών Κλιμακίων της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, Νίκου Πέρρου και Σοφίας Αμπεριάδου, με τη συμμετοχή συνολικά οχτώ επίλεκτων αθλητριών και είκοσι τεσσάρων επίλεκτων αθλητών από όλη την Ένωση Βορειοδυτικής Ελλάδας (Κέρκυρα-Ιωάννινα-Άρτα-Αγρίνιο).

Από την ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων επιλέχτηκαν και συμμετείχαν στις Παγκορασίδες Α’ οι Ρεγγίνα Φίλλη και Δήμητρα-Αμαλία Αντωνίου, ενώ στους Παμπαίδες Α’ οι Αλέξανδρος Σιαράβας, Φίλιππος Σιώμος-Γκίζας, Γιώργος Ρίζος, Λάμπρος Αρλέτος, Στέφανος Χαβέλας και Αλέξανδρος Κόκκας.

Θα ακολουθήσει κι άλλο διήμερο προπονητικό καμπ των Κλιμακίων, το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός από την ΟΧΕ, ο τόπος διεξαγωγής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back